Acenta İsmi:ABAD AKDENİZ TATİL ACENTASI
TURSAB NO:16801
    İptal Şartları
    İptal Şartları

    REZERVASYON VE ÖDEME VE İPTAL ŞARTLARI VE İADE KOŞULLARI

    Hesabımıza yatırılan villa bedelinin ön ödeme miktarı (EFT ile, veya Havale ile) ödeme yaptığınız andan itibaren, villaya yapılan iptallerde, ön ödeme ücretinizin tamamı yanacaktır, çünkü bu ödemenin tamamı villa sahibine ön ödeme olarak yapılmıştır. Geriye kalan miktarı, villaya girişte peşin olarak tarafımıza ödemeniz gerekmektedir.

    Müşteri, seyahat başlamadan önce seyahatlerini iptal edebilir. Müşterinin  iptal bildirisini Yaz Villalarına yazılı olarak yapılması zorunlu olup yazılı yapılmayan bildirimler kabul edilemez.

    İptal durumlarında Yaz Villalarının seyahatle ilgili olarak aldığı önlemlerin ve masrafların karşılanması için seyahat anlaşmasında belirtilen hizmetlerin toplam bedelleri üzerinden belirli yüzdelerini alacaktır. Bu miktarlar aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir.

    İptal koşulları;

    1) Rezervasyon için gönderilen kaporanın iadesi yoktur,

    2) Ödemenin tamamı yapıldıysa, göndereceğiniz hesap numarasına %65 oranında iadesi yapılacak ve  %35 oranında kapora kesintisi yapılacaktır.

    Müşterinin kendi isteği doğrultusunda, villa bedellerinin tamamını Yaz Villalarına ödemesi durumunda (EFT ile veya havale ile) ödeme yaptığı andan itibaren villaya 30 gün kalıncaya kadar yapılan iptallerde ödenmiş olan bedelin %35 i yanacaktır. Geri kalan %65  i bildireceğiniz hesap numarasına iade edilecektir. Gönderim masrafları da bu paranın içerisinden kesilecektir. Çünkü bu bedelin %35 i villa sahibine ön ödeme olarak yapılmıştır.

    Eğer rezervasyon iptali villaya giriş tarihinden 15 gün veya daha az gün önce gerçekleşir veya villaya giriş yapmaz iseniz ve villada hiç konaklama olmaz iseniz ödemiş olduğunuz toplam seyahat ücreti müşteriye iade edilmez.

    Müşteri ödemiş olduğu ön ödeme tutarını tutmuş olduğu villa için ödemiş olup başka bir villaya aktarımı söz konusu değildir.

     

    Herhangi bir nedenle, villa/apart/daire rezervasyonunun Yaz Villaları tarafından iptal edilmesi durumunda, bu durum en kısa zamanda müşteriye bildirilecektir. Eğer portföyümüzde aynı tarihlerde müsait, eşdeğer bir villa varsa müşteriye önerilecektir. Müşterinin onaylamaması ve “mücbir sebepler” maddesine girmeyen durumlarda, alınan para müşteriye iade edilecektir.

    Ayrıca bazı villalarımıza özel ( villa internet detay sayfasında belirtilmiştir), ödenmiş olan kaporanın tamamı ve bu villalarımıza özel (villa internet detay sayfasında belirtilen; rezervasyon tarihine 30 gün kala villa kiralama bedelinin tamamının ödenmesi gereken villalar için) toplam villa kiralama bedelinin tamamı, müşteriden tahsil edilir. Rezervasyonu iptal etse dahi, hiçbir ücret iade edilmez.

    Müşterinin, kalan ödemeyi zamanında yapmaması halinde Yaz Villaları, söz konusu rezervasyonu iptal etme, daha önce ödenmiş olan ücreti geri ödeme yapmama ve bu villaya başka bir rezervasyon alma hakkını saklı tutar.   Rezervasyon iptalleri, yazılı olarak (elektronik posta ile veya iadeli taahhütlü mektup ile) yapılabilir. Telefon yolu ile konuşarak yapılan rezervasyon iptallerinin geçerliliği kesinlikle yoktur. Rezervasyon iptalleri Yaz Villalarının eline, yazı, ulaştığı andan itibaren geçerlidir.

    Müşterinin kusurundan kaynaklanan bir sebep veya usulüne uygun olarak yazılı bildirim yapılmaksızın sözleşmenin feshi durumları dahil olmak üzere villa/apart/dairenin sözleşmenin tarafların açık beyanıyla rezervasyon onayından itibaren geçerli olmak kaydıyla, villa/daire/apartın kullanılmamasından Yaz Villaları sorumlu tutulamaz. Sözleşmede gösterilen bedelin tümü villa/apart/dairenin kararlaştırılan teslim tarihinde muaccel hale gelip, Yaz Villalarının bu yöndeki tüm hukuki hakları saklıdır

     

    Tüm Hakları Saklıdır - 2021 © Yaz Villaları
    WhatsApp Destek!
    Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    ÖzellikVilla Flower GedikVilla Patara MakbaraVilla Aşıyan Patara
    Genel Özellikler
    Mutfak Bilgileri
    Salon Bilgileri
    Havuz Bahçe Bilgileri
    Şömine
    Özel Bahçeli
    Full Eşyalı ve Mobilyalı
    Isıtmalı Havuz
    İnternet Bağlantısı
    Jakuzi
    Balkon/Deck/Teras
    İç Mekan Havuz
    Otopark / Park Yeri
    Yatak Sayıları
    Manzara
    Deniz
    Dağ
    Şehir
    Doğa
    Bluetooth Ses Sistemi
    Engelli Dostu
    Sıradışı Mimari
    Sauna
    Buhar Banyosu
    Bebek Yatağı
    Özel Havuz